Oferte Cărturești

Carturesti.ro este librăria atipică care te aşteptă să alegi dintr-o selecție foarte bogată de cărţi pentru toate gusturile.

Te invit să accesezi site-ul lor pentru ultimele noutăţi şi nu numai în materie de lectură👉 https://carturesti.ro

 

carturesti.ro%20

Luna asta carturesti.ro revenit cu manga of the month.

Continuă reducerile manga pe carturesti.ro cu o revenire în forță în luna martie: -20% pentru seria Moriarty The Patriot. Spor la cumpărături!
Oferta este valabilă pe carturesti.ro și în librării și se aplică exclusiv volumelor aflate în stoc.

Urmărește-ne lună de lună și vei avea din nou ocazia să îți completezi colecția manga cu favoriții tăi, la prețuri de neratat!

Oferta valabila in perioada 1 Mar 2023 - 31 Mar 2023

carturesti.ro%20

Cum vine primăvara, cum înfloresc și scriitoarele pe rafturile noastre! Între 28 februarie și 13 martie, o nouă ediție a Grădinii Scriitoarelor vă întâmpină în librării, cu Buletinul de Cărturești, și pe carturesti.ro cu lecturi surpriză din partea autoarelor voastre preferate, dar și cu 20% reducere la o selecție mai largă de titluri scrise de femei.

Fiți așadar pregătiți ca primăvara asta să deveniți peisagiști ai propriei biblioteci, dar și florari antrenați să dăruiască un buchet cu unele dintre cele mai relevante și parfumate titluri scrise de femei. Grădina e deschisă, cărțile sunt frumos aranjate la raft, iar nodurile, mugurii și nervurile literare feminine, cu care vă decorați casa, le hotărâți chiar voi. #cartediem

Oferta valabila in perioada 28 Feb 2023 - 13 Mar 2023

Titluri care te-ar putea intersa

Succesul constient

David E. Nielson

Distribuit de Carturesti.ro

Crima la vicariat

Agatha Christie

Distribuit de Carturesti.ro

Teme Si Variatiuni

Iulian Boldea

Distribuit de Carturesti.ro

Cresterea melcilor

Nathalie Semenuik

Distribuit de Carturesti.ro

Jihadul islamic

Nicolae Radu, Anghel Andreescu

Distribuit de Carturesti.ro

Romania

Corina Firuta

Distribuit de Carturesti.ro

Print si cersetor

Mark Twain

Distribuit de Carturesti.ro

Binecuvantate ne fie dorurile

Carmen Voinea - Raducanu

Distribuit de Carturesti.ro

 

Despre Cărtureşti, o librărie atipică

Cărturești îşi doreşte să redefinească conceputul de lectură axându-se pe ideea că un astfel de hobby trebuie să fie cool, în raport cu vremurile actuale. 

Te invit să faci o vizită live într-o librărie din Cărtureşti sau de ce nu, online, direct pe carturesti.ro pentru a avea parte de o experienţă unică. Vei putea să te delectezi cu o colecţie impresionantă de cărţi, muzică şi filme de artă, la care se adaugă tot felul de accesorii pentru cititori, obiecte de design, gadgeturi, ceaiuri etc.

Când spui Cărtureşti, te gândeşti imediat la iubitorii de frumos care se pot bucura acum de oferte bune la cărţi la un click distanţă.